Велинград - online - Антоанета Белухова ще ръководи ТИЦ 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Антоанета Белухова ще ръководи ТИЦ
Публикувано 2013-10-01 09:49:02 от Темпо

Най-дългогодишният служител в Общинското предприятие “Туристически информационен център” - Антоанета Белухова, бе назначена от кмета Иван Лебанов на директорския пост. До рокадата се стигна, след като преди седмица предишният директор на ТИЦ Даниела Салкина стана заместник-кмет на общината.

Антоанета Белухова работи в ТИЦ от неговото създаване през април 1999 година, когато общинското предприятие отвори врати като информационен център за малък и среден бизнес. Завършила е Педагогическия институт в Сиктивкар, Русия и специалността “Информатика и информационни технологии” в Пловдивския университет. Владее руски и английски език, а като главен експерт в ТИЦ има богата практика в изготвянето на презентации, подготовката на рекламни кампании, провеждане на обучения и не на последно място - координация и сътрудничество със Сдружението на хотелиерите и ресторантьорите във Велинград.
“Антоанета Белухова остава постоянно на поста директор на Общинскoто предприятие “Туристически информационен център“, заяви кметът на община Велинград Иван Лебанов на 27 септември. Според него с дългогодишния опит, който тя има в сферата на туризма и информационните технологии, успешно ще се справя с управлението на центъра. В изявление пред общинския пресцентър кметът подчертава, че до този момент не е спрягано друго име за този пост и че докато той е начело на администрацията, Антоанета Белухова ще ръководи общинския бизнесцентър.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай