Велинград - online - Стоянов - Първанов 33.30:33.10% 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Политика: Стоянов - Първанов 33.30:33.10%
Публикувано 2001-11-12 13:52:14 от Темпо

За първи път в последните 11 години в Община Велинград бе регистрирана рекордно ниска активност на избори. От имащите право да гласуват 34 882 избиратели, до урните на 11 ноември отидоха едва 36% - около 12 600 човека (данните са неокончателни и неофициални, не включват гласовете от Медени поляни).
На балотажа кандидат-президентската двойка Петър Стоянов - Нели Куцкова отива с резултат 38% от Община Велинград. Следва двойката Георги Първанов - Ангел Марин с 34%.
Трети се нарежда Богомил Бонев с 20% поддръжка в общината. Следват го Ренета Инджова с 5%, Жорж Ганчев с 2% и Петър Берон с 1% от подадените бюлетини. Вотът в общината сочи интересна тенденция. Цифрите само за Велинград показват значителна победа за БСП - в града Георги Първанов води с 3819 гласа, а Петър Стоянов изостава с близо 1000 гласа, събирайки 2794 бюлетини. Точно обратната обаче е тенденцията в селата, където за Стоянов гласуват близо 1800 човека срещу 400 за Първанов. Изборният ден протече спокойно, без инциденти. От щабовете на всички претенденти за президентския пост работиха единствено тези на БСП и СДС. Те бяха и единствените, които извършиха собствено преброяване на гласовете в изборната нощ, интерес проявиха и от ВМРО. Отъствието на интерес от страна на другите политически сили се видя и от липсата на застъпници и наблюдатели за отделните кандидати. Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай