Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 01.10.13 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 01.10.13
Публикувано 2013-10-01 09:52:10 от Темпо

ПОРЪЧКА На 22 октомври 2013 г. ще се проведе откритият конкурс по обществената поръчка, свързана с водоснабдяването в Сърница и Боровиново. Общината стартира процедурата по две обособени позиции: ремонт на водопровода с дължина 2.4 км в м. “Шерифова ливада” и изграждане на водоем 500 кубика в Сърница на стойност 313 400 лева и изграждане на водоем с вместимост 100 кубика в Боровиново за сумата от 37 500 лева.


ОПЕРА Софийската опера ще изнесе във Велинград две представления в деня на музиката - 1 октомври. На сцената на читалище “Отец Паисий” ще видим “Червената шапчица” на Александър Владигеров - мюзикъл по най-известната и обичана приказка на Шарл Перо. Двата спектакъла са от 14 и 18 часа, а цената на билетите специално за представленията във Велинград е 6 лева.

ПРОЕКТИ На 25 септември в Ракитово и на 27 септември във Велинград Областният информационен център - Пазарджик проведе семинари на тема “Изпълнение и мониторинг на проекти по оперативните програми”. Експертите на центъра представиха и новостите, свързани със следващия програмен период от 2014 до 2020 г. и новата Оперативна програма “Добро управление”.

ДЕТСКИ На 28 септември децата от Велинград имаха възможността да видят постановката “Ян Бибиян” от Елин Пелин. В залата на читалището в Лъджене с детската постановка гостува театралният състав “Люлючета” от читалище “Пробуда” в Кричим.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България