Велинград - online - Талантливи деца 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Талантливи деца
Публикувано 2013-10-04 21:19:45 от Темпо

За втора година в СОУ “Св.св. Кирил и Методий”, Велинград се провежда обучение на талантливи ученици по национална програма “С грижа за всеки ученик”. Всеки ученик придобива знания, умения и компетентности с различна скорост и по различен начин . За осигуряването на оптималното му развитие в процеса на обучение се отчита динамиката в развитието на способностите за изучаване на отделните учебни предмети и на тази основа учителите поставят допълнителни цели на обучение и развитие.

Модулът “Осигуряване на обучение на талантливи ученици за участие в ученически олимпиади” дава възможност преподавателите да се занимават с надарените деца и учениците от различни възрастови групи да заемат едни от първите места от участието си в олимпиади по отделните предмети.
По английски език в СОУ “Св. св. Кирил и Методий” в тази насока се работи втора година. Престижното представяне на Христина Вардева и Аделина Емилова на олимпиадата по английски език поставя училището на едно от първите места. Отличното усвояване на английски език помогна на ученичките да изпреварят много техни връстници от езиковите гимназии. Продължава работата и с други шест талантливи ученици в сформираната група за работа с талантливи деца и за тази учебна 2013-2014 година.
Не може да не се отчете и представянето на Димо Петков на олимпиадата по информационни технологии. Ученикът се представи много добре и зае престижно място, като изпревари много от връстниците си със своята разработка. В тази насока по националната програма „Грижа за всеки ученик” за първа година започва обучението на талантливи ученици по информационни технологии, като групата се състои от шест ученици.
Очакванията на училището са всички таланти да се представят достойно на олимпиадите по английски и информационни технологии и тази учебна година.
Лидия Кочева

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България