Велинград - online - 10 години с Анелия, песента и приятелите 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

10 години с Анелия, песента и приятелите
Публикувано 2013-10-15 09:36:28 от Темпо

На 11 октомври залата на НЧ “Отец Паисий 1893” се оказа малка за почитателите на възпитаничката на ДЮВИШ “Звънче” и на музикалните педагози Йорданка и Иван Казалиеви Анелия Рачева. Тя избра петъчната вечер за своя бенефисен концерт “Анелия и приятели”, защото засега слага край на своята музикална състезателна кариера, но не и на песента. Предстоят й като дванадесетокласничка нови предизвикателства - матури и кандидатстудентски изпити.

Още от сутринта в нейното любимо училище СОУ “Св.св.Кирил и Методий” на “стената” вървеше музикална биография на Анелия, а представителите на ученическия съвет, ръководството на училището с директор Ани Василева, съучениците и приятелите на Анелия очакваха концерта.
Началото на юбилейния концерт, бележещ 10 години непрекъснат труд, участия в национални и международни конкурси и фестивали, от които завоювани повече от 20 призови места и Гранд При през тази година, отделно покани за участия в чужбина - Македония,посолството на България и Културния институт в Берлин, Албания, Анелия повери на своите малки приятелки Анжелина Денчева, Илияна Малинова и Калина Деспотска.
Първата песен,с която Анелия започна своя юбилеен концерт под непрекъсващите аплодисменти на публиката, бе “Песен моя, обич моя”, след която тя продължи да взривява залата с песни на 6 езика - български, руски, английски, италиански, испански и португалски.
Приятелите, които взеха участие в концерта на Анелия, бяха Мариям Маврова, Радка Узунова, Теодора Лазарова, Иванка Алексиева, Ива Папаркова, Борислава Баракова, Димитър Дулев, Георгия Масларова, Михаела Нанова, Венелин Калинов, Добри Добрев, София Финова, Цветелина Вачева, Николета Сачкова и най-добрата приятелка Христина Влахова - всичките възпитаници на МШ “Звънче”. С три песни поздравиха Анелия и бившите “звънчета” Вили Бъсина и Емил Шулев. На сцената танцуваха за Анелия Рачева възпитаниците на КСТ “Импулс” с ръководител Мая Кондарева-Енчева - малките Мирослав Бозев и Габриела Навякова и големите Георги А. Ганев и Мария Ангелова.
С песен, сълзи в очите и думите “Благодаря и много ви обичам” възпитаничката на МШ “Звънче” поздрави своите ръководители Йорданка и Иван Казалиеви, както и всички майки от “голямото семейство на звънчетата”. Последната песен от концерта си “Писмо до татко” Анелия запази и посвети на своя любим баща Верослав Рачев.
Със сигурност Анелия Рачева, нейните родители и музикални ръководители няма да забравят вечерта на 11 октомври не само заради великолепно изпетите песни и нестихващите два часа и половина аплодисменти, но и заради поздравите, поздравителните адреси и многото цветя от: кмета на общината Иван Лебанов, който направи и личен подарък на Анелия, зам.-кмета Даниела Салкина, Общинския съвет с председател Дияна Кехайова, Ученическия съвет на СОУ “Св.Св.Кирил и Методий” и директорката Ани Василева, НЧ “Отец Паисий 1893” и председателя Цветан Котев…
Ръководителите на ДЮВМШ “Звънче” Йорданка и Иван Казалиеви благодариха на Бога и на родителите на своите възпитаници за доверието и помощта и пожелаха на Анелия Рачева живот и здраве, като завинаги в сърцето й останат вярата, надеждата и любовта.
Веска Божкова

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола