Велинград - online - 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club


Публикувано 2013-10-15 10:01:20 от Темпо

БОКАЧО Първото гостуване на великотърновския Драматичен театър “Кръстьо Кисимов” на 12 октомври във Велинград остави трайна и значима следа. В пиесата “Декамерон” по Джовани Бокачо актьорите от старопрестолния град впечатлиха публиката, изпълнила до краен предел залата на читалище “Отец Паисий”, с много висок професионализъм, богата сценография и изключително емоционално въздействие. Целият състав бе изпратен с нестихващ взрив от аплодисменти, а след представлението любителите на театъра коментираха, че искат да гледат точно такива пълнокръвни и богати спектакли на велинградска сцена.


ЗАЕТОСТ Бюро по труда - Велинград обяви средствата по насърчителни мерки за осигуряване на заетост на безработни младежи до 29 години. През октомври работодателите могат да кандидатстват по няколко мерки, а повече информация могат да потърсят в Бюрото но труда във Велинград и неговите филиали в Ракитово и Сърница.

ПРАЗНИК Кметовете на Велинград и Ракитово Иван Лебанов и Любомир Петков поздравиха своите служители по случай деня на българската община 12 октомври. Градоначалниците се обърнаха към общинските администрации с поздравителни адреси.
ЗИМА 114 495 лева ще отдели община Велинград за дейностите по зимно поддържане и снегопочистване на общинската пътна мрежа. Това е сумата на обществената поръчка, която е насрочена за 19 ноември 2013 г. Фирмата-изпълнител ще се грижи за зимната поддръжка на пътищата в периода от 1 януари до 31 декември 2014 г.

САНКЦИЯ Болница “Здраве” ще трябва да заплати парична санкция в размер на 5000 лева по наказателно постановление, издадено от комисията за защита на личните данни. Според окончателното решение на съда в периода 1.09.2011 - 13-03.2012 г. болницата е обработвала лични данни, касаещи здравето на физически лица, преди да бъде вписана в съответния регистър по Закона за защита на личните данни.

РЕКИ Речните корита са в приемливо състояние, отчете на пресконференция през изминалата седмица Областната управа. Проверките на реките, включително Чепинска, Луковица и Юндолска, показват, че те са почистени за зимния сезон, като трябва допълнително да се почисти растителността в района на мостовете. Общините имат срок до 24 октомври, за да представят плановете си за дейностите във връзка с подготовката за зимата.

КИНО През изминалата седмица проявите от дните на руското детско кино във Велинград продължиха с прожекция в залата на СОУ “Васил Левски”. Петокласниците от училището гледаха с интерес руски детски анимационни филми.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай