Велинград - online - Драгиново събра феновете на “Манчестър Юнайтед” 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Драгиново събра феновете на “Манчестър Юнайтед”
Публикувано 2013-10-22 08:27:36 от Темпо

Привържениците на английския гранд “Манчестър Юнайтед” от България се събраха на 19 и 20 октомври на ежегодната си фен среща в Драгиново. Домакин на събитието бе Красимир Мазълов, а гостите отседнаха в известен хотел в центъра на селото.

60 души се отзоваха на събитието, като сред тях бяха представители на София, Пловдив, Велико Търново, Перник, Кюстендил и, разбира се, Велинград. Феновете изгледаха заедно мача на любимия си отбор срещу Саутхямптън (1:1), а успоредно с това разиграха томбола, от която събраха 196 лева, които впоследствие ще бъдат дарени благотворително за поставяне на баскетболно табло в детска градина във Велинград. Благотворителността е една от най-честите прояви на фен клуба, като впечатление правят дарените 2500 лева за бежанците от Сирия, организирането на детски футболни турнири, осигуряването на безплатно членство на дете-участник в международен футболен турнир за деца в неравностойно положение и подобни.
Фен клубът на Юнайтед в България получи официалната си регистрация и признание от английските си колеги преди 3 години. В момента в него членуват повече от 150 души, а редовно се организират и посещения на мачове на любимия отбор. Последните такива бяха на финала за Купата срещу Суонзи и на бенефисния мач на дългогодишния състезател на клуба Рио Фърдинанд. През ноември пък се подготвя посещение на мача от първенството срещу “Арсенал”. Работните срещи на феновете, като тази в Драгиново, ще продължат, заявиха представителите на клуба Ивайло Хаджиев и Емил Раков, като следващият град домакини ще бъде Велико Търново.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води