Велинград - online - Приятели от Дания 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Приятели от Дания
Публикувано 2013-10-22 08:33:15 от Темпо

Миналата учебна година ние, учениците от 11 А клас със засилено изучаване на английски език от СОУ “Св. Св. Кирил и Методий”, посетихме град Хернинг в Дания по спечелен от нас проект по програма “Коменски”.
От 24 септември до 4 октомври 2013 г. датските ученици гостуваха във Велинград. Те бяха настанени в нашите семейства и бяха посрещнати с голямо гостоприемство.

Програмата, която им бяхме подготвили, беше изключително разнообразна. Първият ден бе посветен на опознаването на Велинград - градско сафари, в което датчаните имаха възможността да посетят забележителностите на нашия прекрасен град.
Екскурзията до старопрестолната столица на България Велико Търново беше едно от най-интересните преживявания за датските ученици и техните учители по време на престоя им в България. Те посетиха също и паметника Шипка и се насладиха на невероятната природа. Както и ние в Дания, така и те на панаира в Пловдив представиха родния си град.
През почивните дни учениците имаха удоволствието да посетят едни от най-добрите хотели във Велинград и да се насладят на многобройните СПА и уелнес, предлагани от тях.
Последният ден от престоя на датските ученици бе отреден за екскурзия до Батак, Цигов чарк, крепостта Цепина и Плиоценски парк - Дорково. Денят завърши с вечеря в хотел “Здравец” и парти за сбогуване. Всички се забавлявахме страхотно!
Но за жалост, всичко хубаво се има край. Надяваме се, че нашите приятели от Хернинг са останали с незабравими спомени от Велинград и България и ще ни посетят отново!
Аделина Емилова, Радка Узунова, Яна Паунова и Никол Манова

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води