Велинград - online - 190 години Основно училище “Христо Ботев” 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

190 години Основно училище “Христо Ботев”
Публикувано 2013-10-22 08:51:26 от Темпо

Моето училище празнува своя юбилей
190 години са много за един човешки живот, но за едно училище тези години са само рояк спомени и самоотвержен труд. Училището ни - извор на духовна светлина, живее своя вечен живот и като храм на знанието никога няма да остарее. Годините са безсилни до заличат сътвореното от учителя. В него са работели и работят талантливи, мъдри, устремени към висините, разпръскващи светлината на знанието, влюбени в професията и делото учители.

Това са години на много труд за възпитание на родолюбиво поколение, което да пази традициите и да бъде в крак с новото време. Тук много ученици са положили основите за постигане на мечтите си. Тук са се научили да отстояват позициите си, да преодоляват трудности, да намират своите решения, да формират ценности. Животът в него е пъстър и разнообразен.
Това е нашето училище. Тук всеки е част от неговия живот и затова всички ние се стремим то да бъде огнище на знание и родолюбие, люлка на просветление.
Честит юбилей! Пожелавам на всички здраве и дълголетие, успех във времето напред, в което ще продължат да живеят традициите на училището ни.
Николина Томова, главен учител

190-и рожден ден за ОУ “Христо Ботев”
През юбилейната 2013 година началните учители от Основно училище “Христо Ботев” са изключително щастливи да посрещнат своите възпитаници в обновена училищна сграда. Отдалеч се забелязва топлия цвят на фасадата. Колкото повече се приближаваме до входа, усещаме грижовното отношение към всичко новосъздадено - красивия алпинеум, кокетната класна стая на открито,п росторната сцена с любимата за децата Къщичка за игра, дълго мечтаното затревено футболно игрище, слънчевия часовник, мраморната площадка за “Не се сърди човече”.
Вътре ни посреща топлината на домашния уют, обновените класни стаи с нови, грейнали в цвят чинове, съвременната и създадена с вкус Стая по интереси, отремонтираните сервизни помещения, предпочитаните мултимедийни кабинети.
Днес отдавна сме забравили неудобството на печките с твърдо гориво, защото геотермалното отопление осигурява най-важното за студените зимни месеци - постоянна температура във всички помещения.
Искаме да изразим своите сърдечни благодарности към ръководството на училището за непрекъснатите грижи и обновления, към община Велинград за реализирания проект за енергийна ефективност, към всички дарители, отделили от бюджета си в трудното ни съвремие, към всички колеги, оставили светла диря, която да следваме и доразвиваме.
Обръщайки се към своите ученици, споделяме, че да си частица от 190 годишна история е дълг, отговорност, гордост и самочувствие.
Честит 190 годишен юбилей, мило училище!
Лора Методиева, главен учител начален етап

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води