Велинград - online - Две комисии изслушаха кмета Лебанов за конфликт на интереси 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Две комисии изслушаха кмета Лебанов за конфликт на интереси
Публикувано 2013-10-22 09:03:53 от Темпо

“Самосезиране за Лебанов? - решението готово - изчаквам - удар” - това е записано в скандално нашумялото тефтерче на вече бившия председател на Комисията за установяне и предотвратяване на конфликт на интереси Филип Златанов. По този повод на 15 октомври кметът на община Велинград Иван Лебанов се яви пред временната парламентарна комисия, натоварена с проверка на дейността на Комисията за конфликт на интереси. Временната комисия на Народното събрание с председател Кирил Добрев изслуша кметове и общински съветници от няколко общини, чиито имена са в тефтерчето.

Пред народните представители Иван Лебанов е обяснил, че от 3 години и половина е обект на постоянен тормоз и проверки от всякакви институции. Постоянният натиск и проверките се отразяват на работата на всички служители на Общинска администрация. Въпреки че проверките не са открили нередности, един от проверяващите е казал, че “трябва да намерят нещо”. Сигналът, подаден в Комисията за конфликт на интереси, е от 19 декември 2012 г. и във връзка с него комисията е поискала от община Велинград цялата документация по всички обществени поръчки от 2009 година насам. “Това е един тир с документи”, е подчертал пред депутатите от временната комисия Иван Лебанов. Според него натискът е защото не е удобен на политически сили, а целта е да бъде свален от поста. Кметът е пояснил, че не познава Филип Златанов, нито хора, чиито инициали също са в тефтерчето.
Два дни след изслушването в Народното събрание велинградският кмет трябваше да се яви на още едно изслушване - този път в Комисията за конфликт на интереси. Предстои тя да се произнесе с решение по подадени преди близо година сигнал.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води