Велинград - online - СЕСИЕН ОБЕКТИВ 05.11.13 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕСИЕН ОБЕКТИВ 05.11.13
Публикувано 2013-11-05 08:49:53 от Темпо

ПЛАН След обсъждане във всички постоянни комисии Общинският съвет одобри Общинския план за развитие на община Велинград за периода 2014 - 2020 година. Посоката е туризъм, а ако бъде изпълнено всичко, което залегна в плана, се очаква в публичния сектор да влязат около 300 милиона лева, осигурени от Европейския съюз, подчерта главният архитект Тодор Енев.


ЧЕПИНО Местният парламент разгледа предложение за пребразуване на сграда ресторант с площ 55 кв.м. и бетонова площадка с площ 78 кв.м, разположени в зелената площ до гарата в кв. Чепино, от публична в частна общинска собственост. С 11 гласа за, 6 против и 9 въздържали се предложението не бе прието.

АНЕЗИЦА Общината стартира процедура за продажба на поземлени имоти - ниви, мери и овощни градини в местностите Анезица, Благовото, Реповица, Чолаков чучур и Ел. подстанция. Съветниците решиха продажбата да бъде чрез явен търг.

ВОДОПРОВОДИ Местният парламент даде съгласие за право на прокопаване на съществуващ водопровод за минерална вода от находище “Велинград-Лъджене” за административната сграда на обект “Районна пътна станция на Областно пътно управление - Пазарджик”. Съветниците дадоха съгласие за водопренос по общинския водопровод от сондаж “Власа” за оранжериите и битовата сграда на “Булгарцвет-Велинград” ООД. Утвърдена бе цена за правото на прокарване на водопровод от фирма “Елбрус Холидейс” ЕООД - цената да водопровод с дължина 51 м е 170 лева.

АСФАЛТИРАНЕ Разгледан бе отчетът на Общинска администрация за състоянието на пътната мрежа и извършените ремонти и асфалтиране на общински пътища и улици. Съветници изразиха недоволство, че администрацията не се е съобразила изцяло с изготвения от тях и съгласуван с таксиметровите фирми списък на най-нуждаещите се от ремонт улици във Велинград. Решено бе в срок до 10 номеври комисия от съветници да провери качеството на направените ремонти - задача, която съветниците си поставиха, но не изпълниха и преди месеци.

ЗЕЛЕНО В изпълнение на програмата за работа на Общинския съвет бе представен анализ за управлението на зелената система, изготвен от инж. Невена Фендрина. Анализът бе приет без забележки.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай