Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 05.11.13 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 05.11.13
Публикувано 2013-11-05 09:06:20 от Темпо

ПЪТ Пътят Юндола - Разлог ще бъде подготвен за пътуване при зимни условия, съобщи в Разлог министърът на регионалното развитие Десислава Терзиева. 53-километровата отсечка се рехабилитира от консорциум между фирмите “Главчев” и “М-строй”. Крайният срок за приключване на ремонта е през есента на 2015 г.


ЗИМА Областният щаб за зимно поддържане на пътищата заседава през седмицата в Пазарджик. Като представител на община Велинград в заседанието участва зам.-кметът Исмет Бабучи. Областният управител Иван Йорданов е обърнал специално внимание на община Велинград да предприеме адекватни действия за зимното поддържане на пътната мрежа в Сърница.

КЛИМАТ На 7 ноември във Велинград ще се проведе среща, посветена на климатичните промени и свързаните с тях опасности от природни бедствия. Дискусията се организира от Министерството на вътрешните работи и дирекцията по пожарна безопасност.

БИЛКИ Регионалната инспекция по опазване на околната среда извърши проверка на билкозаготвителни пунктове в област Пазарджик. Издаден е акт на пунк за билки в Дорково, който е изкупувал цвят иглика без нужното разрешително.

ГОСТИ Учители от Основно училище “Кирил Христов” в Стара Загора гостуваха на колегите си в СОУ “Васил Левски” във Велинград. Повод за срещата бе денят на народните будители 1 ноември, а пътуването до СПА столицата е награда, с която община Стара Загора е удостоила педагозите.

ИЗЛОЖБА Димитровградският творец Жеко Димитров представи своята стихосбирка “Съкровищата на живота” на 31 октомври в Художествената галерия във Велинград. Прозвучаха композиции за пиано в негово изпълнение, а изложбата от живописните му творби гостува в галерията за 10 дни.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България