Велинград - online - Плувците направиха заявка за успешна нова година 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Плувците направиха заявка за успешна нова година
Публикувано 2013-11-12 08:41:20 от Темпо

На 9 и 10 ноември в София се проведе Международният турнир по плуване в памет на известния в близкото минало треньор Стефан Попов-Замората. На плувния комплекс “Спартак” участваха над 400 млади плувци от страната и гости от Македония и Сърбия. Те бяха разделени в три възрастови групи: момчетата 10-11 год.,12-13 год. и 14-15 год. и момичетата 9-10 год.,11-12 год. и 13-14 годишни.

Отлично се представиха плувците на ПК “Чепинец”. Лични постижения в своите дисциплини реализираха Димитър Балтаков, София Игнатова, Христо Маргаритов и Заварин Балтаджиев. Медали при най-малките спечелиха: Георги Целев - сребърен на 100 м бруст с най-добро постижение при 10-годишните и София Николова - бронз на 100 м гръб. В групата на 11-12 годишните безапелационно над всички отново беше Василена Белева, която спечели златото на 100 м гръб, а постижението й бе по-добро и от това на шампионката при 14-годишните. Христине Стоилова е вицешампионка на 50 м бътерфлай и пета на 50 м свободен стил с лични рекорди. Стотни от секундата лишиха Никола Кривулев от бронзовия медал на 100 м гръб, но остана с удовлетворението от доброто плуване и отличния резултат. Първото състезание за новия сезон завърши за Плувен клуб “Чепинец” с 4 медала, много лични рекорди и заявка за успешна година, прогнозират треньорите Любов и Христо Доскинови.
Отлично се представиха и плувците на ПК “Белмекен”. При юношите Стоян Допчев спечели златния медал на 50 м св. стил, а Ангел Йовчев два бронзови медала на 50 м св. стил и 50 м бътерфлай. При 12-годишните момичета Радина Попова спечели златния медал на 50 м св. стил. Много добре се представиха и останалите състезатели на клуба Елена Папазова, Гергана Паскова и Антон Ганчев, съобщиха за “Темпо” треньорите на ПК “Белмекен” Йорданка Пенина и Велко Клешков.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води