Велинград - online - Пленер “Есенни багри” 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Пленер “Есенни багри”
Публикувано 2013-11-19 09:21:53 от Темпо

Вече две години и половина тече европейският проект “Бъдете с нас и ний сме като вас“, свързан с интеграцията на деца с увреждания, на които се предоставя възможност да творят, пеят и танцуват. Един от клубовете по проекта е по изобразително изкуство, в който децата от Помощно училище “Драган Манчов” работят съвместно и на територията на школата по изобразително изкуство към Общинския детски комплекс.

На 7 ноември на откритата сцена в парка до хотел “Рич” се проведе пленер “Есенни багри”. Включиха и деца от другите училища работещи по проекта.
Под меките и галещи лъчи на слънцето есенните багри искрят още по-ярко. Поставената задача е есенен пейзаж. Започваме да изграждаме композицията от най-задния план - красивите меки извивки на родопските хълмове, обграждащи града. Редуват се нежни сини и зелени тонове, преливат в охра, златисто и огнено червено, които в следващия план заискряват и върху дърветата. На най-преден план се появява и катеричка рунтавелка.
През двете години, в които работим, заедно с децата усвоихме много нови и интересни техники. С голяма радост забелязваме , че ги използват умело за да изградят своите композиции. Предстои за финал на проекта да организираме съвместна изложба с децата от школа по изобразително изкуство към ОДК в общинската художествена галерия.
Венера Ланджова - ръководител школа по изобразително изкуство в ОДК, Тамара Маргова - ръководител на клуб по изобразително изкуство в ПУ “Др. Манчов”

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай