Велинград - online - В първата десятка 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

В първата десятка
Публикувано 2013-11-19 09:22:46 от Темпо

Учениците от СОУ ”Васил Левски” за пореден път защитиха името на училището си като престижно среднообразователно училище, като се класираха за националния кръг на Националното състезание по речеви и комуникативни умения на английски език.

Националният кръг на състезанието се проведе в град Пловдив на 9 -10 ноември в СОУ ”П.К. Яворов”. Участие в него взеха учениците: Мария Дошева - 8 клас, Радослава Райчева - 10 клас, Даниела Бъндева - 11 клас, Светослав Кепчелев - 11 клас и Димитър Дулев - 11 клас. В престижното състезание участваха над 150 ученици от цяла България - истински празник на английския език.
Всички състезатели бяха подготвили свои презентации по темата “За да бъде мирът дълготраен, всеки от нас трябва да го носи в сърцето си и да стане негов посланик”. Във втората част от състезанието участниците трябваше да събеседват с оценяващата комисия по темата и да отговарят на много и разнообразни въпроси, свързани с тяхната презентация и възгледите им по най-болните въпроси на съвремието ни. За пълна обективност при оценяването във всяко от журитата участваха по един учител от САЩ и Великобритания.
Артистични, вдъхновени и уверени, нашите ученици демонстрираха ораторски умения и лингвистични познания, както и задълбочени разсъждения по вечната тема за войната и мира. Класирането им в първата десятка е награда както за техните учители, така и за цялата общественост на града ни.
Цветина Райчева, преподавател

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай