Велинград - online - Първа крачка по пътя на успешно партньорство 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Първа крачка по пътя на успешно партньорство
Публикувано 2013-11-19 09:25:59 от Темпо

В рамките на проект “Създаване на био-ресурсен екстеншън сървис (БИОРЕС)”, финансиран от фондация “Америка за България”, в Лесотехническия университет се проведе двудневно обучение на ученици от професионални гимназии. Гости при откриване на обучението, с което се слага началото на едно успешно партньорство между професионалните гимназии и ЛТУ, бяха зам.-министърът на образованието Иван Кръстев, ръководителят на звено “България” в Главна дирекция “Заетост” на Европейската комисия Кирил Киряков, Петер Щуб Йоргенсен, директор на дирекция ESF 2 и Виолета Недева, експерт по програми за земеделие и околна среда.

Лектори на обучението, които запознаха участниците с ключови концепции в съветническата дейност, с нейното планиране, идентификация на потребители и работа със заинтересовани страни бяха проф. д-р Румен Томов - заместник-ректор на ЛТУ, доц. д-р Георги Костов, доц. д-р Невена Шулева и гл.ас. Ивайло Иванов.
От Професионалната гимназия по горско стопанство “Христо Ботев” в обучението взеха участие шест ученици от 10 в клас, водени от инж. Надежда Ганчева, помощник-директор. Всички те много активно се включиха в дискусията на потенциални проблеми, които могат да бъдат обект на съветническа дейност. Участваха Джихан Шериф, Илия Пачев, Атанас Кърпачев, Костадин Неделчев, Симеон Деянов, Димитър Димитров и всички получиха сертификат, че са преминали успешно курс на обучение “Основи на съветническата дейност” по проект БИОРЕС.
Виолета Недева, експерт към фондация “Америка за България” заяви, че всяка стойностна идея, която бъде предложена, ще намери подкрепа, а гостите от Брюксел, силно впечатлени от представянето на нашите ученици, заявиха, че при следващата визита в България непременно ще посетят ПГГС “Христо Ботев” във Велинград. Горди сме с представянето на нашите ученици и знаем, че това е само първата крачка по пътя на едно успешно и стойностно партньорство. инж. Надежда
Шатърска-Ганчева

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води