Велинград - online - Иван Дяков: Който силно обича, той може 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Иван Дяков: Който силно обича, той може
Публикувано 2013-11-19 09:32:14 от Темпо

Народният певец Иван Дяков, известен като царя на македонската песен, на 13 ноември се включи в часа по музика на учениците на г-жа Виолета Крантева в СОУ “Васил Левски”. Урокът бе посветен на Пиринската фолклорна област и наред с теоретичните знания децата станаха зрители на прекрасен мини-концерт, изнесен специално за тях от Иван Дяков.

“Закърмен съм с пиринската песен и моята голяма любов е македонската песен. Ако у вас има любов към музиката, може да я поставите на професионална основа и да станете певец. Сигурен съм, че който силно обича, той може! Учете музиката и се старайте да бъдете нотно грамотни - нотите са световният музикален език, с който ще се разберете навсякъде. Изучавайте българския фолклор, защото това са традициите на нашата родина”, каза народният певец пред велинградските ученици. Той им разказа как издирва хубави, но позабравени и неизвестни народни песни и така е открил някои от своите хитове.
За урока по музика Иван Дяков бе подготвил китка от обичани пирински македонски песни, които запалиха публиката. С чудесния си глас и приятелско държание певецът успя да увлече момичетата и момчетата да пеят и да танцуват заедно с него. Учебният час измина неусетно, потвърждавайки напълно думите на г-жа Крантева, че няма нищо по-хубаво от срещата на живо с музикален изпълнител.
Директорът на СОУ “Васил Левски” Емил Моллов отправи искрени благодарности към народния певец. Иван Дяков е приел предложението на училището и ще участва безвъзмездно в големия концерт, който подготвят за 22 март 2013 г. на центъра на Велинград. Концертът ще бъде посветен на екологичните каузи, по които СГУ “В. Левски” ще работи активно през тази учебна година и на първо място на световния ден на водата.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България