Велинград - online - Ще ни изненада ли зимата? 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Ще ни изненада ли зимата?
Публикувано 2013-11-19 09:41:15 от Темпо

Обикновено на много места в страната се случва така, че първият сняг заварва неподготвени фирмите, които се занимават с почистването на пътната мрежа. Дали в община Велинград фирма “Еко Титан” чака спокойно предстоящите снеговалежи, които синоптиците прогнозират? Разговаряхме с управителя Ангел Ангелов, който сподели за в. “Темпо”, че “Еко Титан” има пълната готовност за посрещане на зимните предизвикателства.
Осигурени са достатъчно количества пясък и сол, цялата техника (снегорини и камиони) е в изправност и работниците във фирмата са подготвени за своята дейност по почистване на улиците и пътищата от общината и осигуряването на нормална пътна обстановка за движение. През тази седмица предстои да минат и проверките от страна на общината и на полицията за готовността на фирмата за справяне с почистването при зимни условия. Според договора между общината и “Еко Титан” дружеството отговаря за почистването на уличната мрежа във Велинград от сняг и лед до 16 март 2019 г.
До края на 2013 г. зимното поддържане, снегопочистване и опесъчаване на общинската мрежа от извънградски пътища е поверено на “Айрмед-2008” ЕООД - Кръстава. В ход е нова обществена поръчка за избор на фирма за зимно почистване през 2014 г. Откритият конкурс ще се проведе в началото на настоящата седмица.
По данни на общината през 2013 г. за зимно поддържане на улиците и пътищата от републиканския бюджет са осигурени 100 200 лева, а проекто-бюджетът за 2014 предвижда почти същата сума и за следващата година - 100 300 лева.
Георги Дишлянов









 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай