Велинград - online - Политически екскурзии 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Политически екскурзии
Публикувано 2013-11-19 09:46:39 от Темпо

Сериозна активност проявиха местните структури на БСП, ДПС и ГЕРБ на 16 ноември 2013 г. Всяка от партийните централи на трите големи партии стегна членове и поддръжници за участие в паралелните национални митинги, които управляващата коалиция организира в София, а ГЕРБ в Пловдив.

В съботното утро от Велинград за София потегли един автобус с привърженици на БСП, съобщи за “Темпо” общинският председател на социалистите Георги Янчев. Коалиционните партньори от ДПС имаха собствена организация и пътуваха за столицата отделно. Така всяка от партиите взе самостоятелно участие в общия митинг на Орлов мост в подкрепа на правителството на Пламен Орешарски. Припомняме, че преди седмица общинското ръководство на БСП обяви, че на местно ниво къса взаимоотношенията с ДПС заради арогантно поведение на движението по отношение на кадровите назначения във Велинград и незачитане мнението и предложенията на БСП. През изминалата седмица позицията на велинградските социалисти бе подкрепена от областния председател на БСП Георги Петърнейчев, който каза, че ще иска среща със Сергей Станишев, за да се тушира напрежението между коалиционните партньори в цялата област. Развитие по проблема се очаква след областния пленум през настоящата седмица с участието и на евродепутата Илияна Йотова, която на парламентарните избори тази година водеше листата на Коалиция за България в Пазарджишка област.
В събота от Велинград, но за Пловдив потеглиха членове и симпатизанти на ГЕРБ. Председателят на местната структура Ангел Даскалов съобщи, че в митинга против правителството на БСП и ДПС са участвали десетки велинградчани, които са пътували до Пловдив с един автобус и лични автомобили.
На същата дата 16 ноември в социалната мрежа Фейсбук се появи страница в подкрепа на ранобудните студенти от Велинград, която вече събира подкрепа.
Извън партийните екскурзии и виртуалната активност до момента във Велинград няма нито протести, нито контрапротести.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай