Велинград - online - Медали за най-малките плувци 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Медали за най-малките плувци
Публикувано 2013-11-26 08:50:04 от Темпо

На 23 ноември в Пазарджик се проведе турнир по плуване за подрастващи на възраст 6-11 години. Освен домакините от плувен клуб “Мустанг” участваха още пазарджишкият “Шампион”, пловдивските “Младост” и “Спринт” и велинградските “Чепинец” и “Белмекен”.На старт застанаха над 150 малки плувци от региона.

Много добре се представиха плувците на ПК “Чепинец”, съобщиха за “Темпо” треньорите Любов и Христо Доксинови. Доротея Никола е със златен медал на 25 м гръб и сребро на 25 м св.стил при 8-годишните. Нейната сестра София Николова е втора на 50 м бътерфлай и трета на 50 м гръб при 10-годишните.Заварин Балтаджиев и Джамко Маджиров са със сребърни медали на 50 м св.стил и 50 м бруст. Непосредствено сред медалистите и с лични постижения в различните възрасти се наредиха Николай Андонов, Васил Андонов, Елисавета Чорбаджиева и Емилия Бакърова.
ПК “Белмекен” участва с 12 състезатели, които спечелиха 2 златни, 1 сребърен и 2 бронзови медала. Ивана Цвеева спечели златния медал на 50 м бътерфлай и бронзов на 50 м. св. стил, Андреа Шаламанова взе златото на 50 м. бруст, Анелия Маврова е със сребърен медал на 50 м. св. стил, Димитър Смиленов спечел бронз на 50 м. бруст. Много добре се представиха и останалите от отбора Теодора Кръстева и Мирослав Бозев, за които това бе първо състезание, Дарина Гълева, Петър Водев, Костадин Ачев, Теодора Чаушева, Мартина Трендафилова и Александър Николчев. Йорданка Пенина, треньор на клуба, даде много добра оценка на всички малки плувци и очаква от тях силно представяне на предстоящите състезания.
Междувременно състезателите на Плувен клуб “Белмекен” Стоян Допчев и Ангел Йовчев заминаха на лагер в Спортен комплекс “Камчия” с националния отбор по плуване. Те ще участват с личния си треньор Велко Клешков на силния турнир “Александрия гранд при” на 7-8 декември в Солун.
На 14 декември, отново в Пазарджик, ще се проведе турнир, в който ще вземат участие състезатели до 16 години, с което ще завърщи състезателната година на плувците.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай