Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 26.11.13 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 26.11.13
Публикувано 2013-11-26 09:36:00 от Темпо

МИНИСТЪР На 23 ноември министърът на околната среда и водите Искра Михайлова посети църквата “Успение Богородично” в кв. Лъджене. Заедно с народния представител от ДПС Сергей Кепчелев тя е обещала да съдейства за бъдещи проекти на църковното настоятелство.


ДЕПУТАТ Велинград остава предпочитано място за почивка за бившата председателка на Народното събрание и настоящ депутат от ГЕРБ Цецка Цачева. През последния уикенд г-жа Цачева отново избра един от популярните туристически маршрути за разходка в планината край курорта.

СЕСИЯ По дълъг дневен ред с близо 50 точки ще заседава Общински съвет - Велинград. Редовната сесия ще се проведе на 28 ноември 2013 г. от 9.30 часа.

БЮДЖЕТ Община Ракитово е готова с проекто-бюджета си за 2014 г. Кметът Любомир Петков насрочи дата за обществено обсъждане на най-важния финансов документ - 29 ноември 2013 г., от 13 часа в залата на общината. Гражданите могат да получат предварителните разчети от техническия секретар на Общинския съвет или да се запознаят с тях на сайта на общината.

ПОСТ На 21 ноември Висшият съдебен съвет гласува за председател на Окръжен съд - Пазарджик. Поста спечели Елеонора Стефанова, досега съдия в Окръжния съд, която бе подкрепена от 15 членове на ВСС. За мястото се състезаваха още досегашният председател Ивета Парпулова, подкрепена от 7 членове на ВСС и Весела Кожухарова.

ТЪРГОВЕ За 19 ноември община Велинград бе насрочила два търга за продажба на парцели в курорта Юндола, но кандидат-купувачи не се появиха. Тази седмица е резервната дата за търговете, а надеждите са да се стигне до продажба поне на няколко от общинските парцели. Нито един купувач не се появи и на търга за продажба на сградата на старата поща в центъра на Чепино.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води