Велинград - online - Детски турнир по футбол в Костандово 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Детски турнир по футбол в Костандово
Публикувано 2013-12-03 08:17:37 от Темпо

На спортната площадка в Ксотандово на 28 ноември се проведе детски турнир по футбол за ученици пети - седми клас. Домакин и организатор на състезанието беше Основно училище “Неофит Рилски”, което участва с два отбора наред с гостите от ОУ “Хр. Ботев” Ракитово и ОУ “Хр. Ботев” Дорково.

В първите мачове след теглене на жребий ракитовци победиха втория отбор на Костандово с 2:0, а първият отбор на домакините спечели с 2:0 срещу Дорково.
Мачът за третото място между втория отбор на Костандово и Дорково бе равностоен. Домакините откриха за 1:0, но дорковци бързо възстановиха равенството и се стигна до изпълнение на дузпи. С общ резултат 3:2 футболистите на ОУ “Хр. Ботев” Дорково, водени от директора на училището Ангел Гивечев, завоюваха бронзовата позиция в турнира.
На финала се срещнаха отборите на ОУ “Хр. Ботев” Ракитово и първият отбор на ОУ “Н. Рилски” Костандово, водени от учителите по физическо възпитание и треньори Тодор Тодоров и Стефан Сергиев. Костандовци поведоха с гол на Милош Спасов, но само минута по-късно силен далечен удар на Йордан Майн от Ракитово промени резултата на 1:1. Пет минути преди последния съдийски сигнал Рашко Борнев донесе победата за ОУ “Хр. Ботев”, чийто футболисти затвърдиха лидерската си позиция, спечелена на турнира преди седмици в Ракитово.
Организаторите наградиха класиралите се на първите три места с купи и грамоти. Статуетки получиха и най-добрите играчи на турнира: Петър Бурев от Дорково за най-добър вратар, Асен Пашов от Ракитово за голмайстор и Цанко Клашнов от Костандово за най-добър защитник.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай