Велинград - online - Само 7 клуба предложиха състезатели за “Спортист на годината” 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Само 7 клуба предложиха състезатели за “Спортист на годината”
Публикувано 2013-12-03 08:29:50 от Темпо

До определения срок (26 ноември) само 7 клуба от общо 12, развиващи спортна дейност в община Велинград, представиха в Общинска администрация своите предложения за най-добрите и заслужили спортисти през 2013 години.

Недоумение буди фактът, че само двата плувни клуба ‘Чепинец” и “Белмекен” са попълнили коректно анкетните карти и са посочили в какви състезания са участвали техните състезатели и какви отличия са спечелили. Останалите спортни клубове (КСТ “Импулс”, СК “Бойни изкуства”, ФК “Чепинец” и двата ски клуба “Чепинец” и “Атлас”) са написали само имената на спортистите и нищо друго. Не е посочено на какви състезания са участвали и как са се представили техните възпитаници.
За голямо съжаление има и спортни клубове, които изобщо не са уважили участието в тазгодишната кампания за определяне на най-добрте спортисти и не са дали свои предложения. Това са БК “Чепинец” (баскетбол), ВК “Велинград Волей” (волейбол), СК “Чепинец-Беев” (карате), от ТМ “Моторспорт” са отказали участие в анкетата, а от Футболен клуб “ПГГС “Христо Ботев” са преценили, че клубът съществува едва от няколко месеца и още е рано да се номинира някой от футболистите.
От направените предложения в анкетните карти стават ясни имената на тези състезатели, от които чрез интернет гласуване ще бъде избран най-добрият спортист за 2013 г. Вангелина Драганова от ПК “Белмекен” е републиканска шампионка за жени на 50 и 100 м бруст, има участие на световно първенстви и призови места на международни турнири. От ПК “Чепинец” е предложена Василена Белева, която при девойките е републикански шампион на 100 и 200 м гръб. В анкетата се състезават още: Александър Георгиев - Венцислава Бормалийска от КСТ “Импулс” (спортни танци), футболистът Николай Байраков от ФК “Чепинец”, Димитър Георгиев от СК “Бойни изкуства”, Цветелина Павлова от СК “Атлас” (ски бягане) и Мустафа Крантев от СК “Чепинец” (ски бягане).
Гласуването в сайта на община Велинград ще приключи в 12.00 ч. на 15 декември (неделя), а награждаването ще бъде три дни по-късно в Туристическия информационен център от 18.00 ч.
Георги Дишлянов

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води