Велинград - online - Срокът за новия водопровод на Грашево е 61 календарни дни 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Срокът за новия водопровод на Грашево е 61 календарни дни
Публикувано 2013-12-03 09:01:37 от Темпо

“Каро Трейдинг” ООД се ангажира да изгради новата водопроводна мрежа на село Грашево в рамките на 61 календарни дни. Това обяви представителят на софийската фирма Красимир Караиванов, който на 26 ноември 2013 г. подписа с кмета Иван Лебанов договор за изпълнението на дългоочаквания проект.

Кметът припомни, че през 2011 г. общината спечели финансиране от Държавен фонд “Земеделие” в размер на близо 5 милиона лева. След провеждането на обществената поръчка, в който “Каро трейдинг” бе класирана на първо място, последва дълга юридическа битка в Комисията за защита на конкуренцията и Върховния административен съд, която преди дни завърши с победа за общината. Това дава възможност проектът най-после да стартира. Г-н Караиванов обясни, че истинският старт на строителните дейности ще започве през март 2014 година, ако позволяват атмосферните условия. Крайният срок по проекта изтича през 2015 г., така че има достатъчно време за неговото изпълнение.
На подписването на договора присъства и кметът на Грашево Асен Мастев, който специално благодари на Иван Лебанов, че през 2007 г. общинското ръководство е предложило Грашево и Мечо корито за включване в проекта. Той изтъкна, че безработицата е много голяма и разчитат, че фирмата ще наеме работна ръка от двете селища. Красимир Караиванов пое ангажимент, че ще търсят съдействие от кметството при наемане на общите работници.
От общината се похвалиха, че с част от старите павета от центъра на Велинград са направили улица в Грашево. Местните жители вече са й дали и име - “Жълтите павета”.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България