Велинград - online - Бойка Велкова и Георги Господинов идват за Зимен арт фест 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Бойка Велкова и Георги Господинов идват за Зимен арт фест
Публикувано 2013-12-10 09:21:41 от Темпо

От 3 до 5 януари 2014г. във Велинград за втора поредна година ще се проведе Зимен фестивал на изкуствата (Winter Art Fest), организиран от сдружение с идеална цел МОНТФИЗ. Фестивалът е отворен за всички професионалисти и аматьори, навършили 14 години, които искат да усъвършенстват уменията си по актьорско майсторство, музика и творческо писане.

В първото издание на арт-феста лектори бяха театрални и телевизионни звезди от ранга на Юрий Ангелов, Михаил Билалов и Пенко Господинов. Този път тънкостите на театралното майсторство ще споделя актрисата от Народния театър Бойка Велкова, която ще ръководи практически тренинг по актьорско майсторство, който е подходящ както за професионалисти и студенти, така и за любители. Тя е завършила е не само НАТФИЗ “Кръстьо Сарафов”, но и престижния The Lee Strasberg Theatre and Film Institute в Ню Йорк, където са учили и знаменитите Ал Пачино, Робърт Де Ниро, Алек Болдуин, Анджелина Джоли, Бриджит Фонда, Скарлет Йохансон, Мики Рурк, Ума Търман и други. Изиграла е множество роли в постановки на пиеси от Чехов, Гогол, Шекспир, Олби, Шафър, Шмит, Мамет, Уилямс и много други. Работила е с режисьори като Крикор Азарян, Стоян Камбарев, Явор Гърдев, Здравко Митков, Снежина Танковска, Пламен Марков. Бойка Велкова е носител на две награди ИКАР, две награди АСКЕЕР, награда за поддържаща женска роля на филмовите дейци и много други.
Освен Бойка Велкова практически тренинги по актьорско майсторство в рамките на Зимния арт фест във Велинград ще ръководят преподавателите от НАТФИЗ проф. Маргарита Младенова и проф. Здравко Митков, американският актьор и режисьор Нейтън Купър и българският режисьор Василена Радева. Уъркшоп по сценична реч ще проведе проф. Диана Борисова, по танцова импровизация - Ана Митева, по сценичен бой и каскади - доц. д-р Александър Илиев, който ще ръководи и уъркшоп по пантомима. Композиторът Асен Аврамов ще ръководи “Работилница за ритъм и действие”.
Интерес заслужава уъркшопът по творческо писане и мислене, който ще се води от Георги Господинов - български поет, писател и драматург, един от най-превежданите български автори след 1989 г., носител на много литературни награди, преподавател в НБУ по писане на есе и съвременна българска литература.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола