Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 10.12.13 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 10.12.13
Публикувано 2013-12-10 09:49:03 от Темпо

ЗАЕТОСТ Осем общини от нашата област, сред които са Велинград и Ракитово, ще осигурят работни места по националната програма “От социални помощи към заетост”. В областта ще бъдат разкрити 100 места за безработни по общо 21 проекта, които бяха обсъдени в Областната управа на 4 декември.


КАМЕНИЦА На 3 декември 2013 г. в Държавен вестник бе обнародвано съобщение на Община Велинград за изработен проект на подробен устройствен план за квартал Каменица. Гражданите могат в едномесечен срок да подават писмени възражения по плана пред кмета на общината.

СЕСИЯ Общински съвет - Велинград проведе извънредно заседание на 9 декември, за да одобри в срок Интергриания план за градско развитие. Очаква се местният парламент да насрочи редовната сесия за последния месец на годината в дните от 16 до 20 декември.

ТОК От “ЕВН - България” съобщиха, че през ноември потреблението на електрически ток е нараснало, но средните сметки на битовите абонати са по-ниски в сравнение със същия месец на миналата година. В навечерието на декемврийските празници, когато по традиция потреблението стига върхови стойности, дружеството започна информационна кампания по темата как да пестим ел. енергията.

ЮНДОЛА Столичната агенция по приватизация обяви нов търг за свой нежилищен имот в курорта Юндола с начална цена 280 000 лева. Търгът е насрочен за 20 януари 2014 г. в столицата.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай