Велинград - online - Спортната зала на плажа е отворена за всички 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Спортната зала на плажа е отворена за всички
Публикувано 2013-12-17 08:53:34 от Темпо

По предложение на Общинска администрация и с решение на Общинския съвет във Велинград салонът на бившия ресторант “Мираж” в двора на Градския минерален плаж е предоставен за ползване на Спортен клуб “Бойни изкуства”. Това става преди близо 3 години, когато започва и промяната на неизползваното помещение.

С много усилия, труд и собствени средства хората от клуба преобразяват пространството и го превръщат в една многофункционална спортна зала. По думите на председателя на клуба Николай Цинцев благодарение на този жест от страна на общинската управа състезателите са намерили истински подходящи условия за провеждане на тренировъчен процес. Появата на още една спортна зала във Велинград заслужава поощрение, защото наличието на само една зала за спорт на градския стадион и няколкото физкултурни салона в училищата не са достатъчна база за развитието и практикуването на различните спортове.
Положените усилия за оформянето на залата в сегашния й приятен вид не са отишли напразно. Вътре има всичко необходимо за нормално провеждане на различни физически занимания. Има монтирана шведска стена, тепих за борба, гимнастически халки, въжета и стълби за катерене, висилка, успоредки, лежанка, тежести, пудовки, боксови круши, чучела, медицински топки, боксови ръкавици, протектори.
Тренировките се извършват 5 пъти в седмицата, а в клуба членуват 45 състезатели от малчугани в детски градини, момичета и момчета в ученическа възраст, до 35-годишни. СК “Бойни изкуства” е член на федерацията по кудо, но освен в този стил състезателите могат да участват и е турнири на ММА, тъй като бойните техники си приличат.
Спортната зала е отворена за всички желаещи, които искат да ползват създадените условия за тренировки, след заплащане на определена месечна такса.
Георги Дишлянов

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води