Велинград - online - Дебютна книга на Николай Ников 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Дебютна книга на Николай Ников
Публикувано 2013-12-17 09:28:56 от Темпо

В рамките на 41-вия Софийски международен панаир на книгата се състоя представянето на книгата на Николай Ников “Как да се справим с предизвикателствата на новото време”. Премиерата на книгата бе на 11 декември в Националния дворец на културата. Авторът е роден през 1977 г. във Велинград, получава авторитетно икономическо образование в Англия, работи в Лондонското сити и в банковия сектор в България, в момента преподава стопанска история и основи на управлението в Колеж по бизнес администрация в София и подготвя докторантура.

Какво се случва, когато в живота ни се преплитат култура, бизнес, технологии и мениджмънт? Николай Ников дава възможните отговори и решения в своята дебютна книга. Тя е предназначена за всички читатели, които се интересуват от икономика и обществени въпроси и по-специално за икономисти, бизнесмени, преподаватели, интелектуалци и студенти. Авторът показва увереност в опита си не само на добър теоретик, но и на практик, като по умел начин пречупва различни икономически и бизнес теории през призмата на личните си възгледи. Всяка поместена в книгата статия е зададена като казус, който се развива и решава. Така отделните текстве могат да се четат както последователно, така и напълно самостоятелно. Всеки един материал е повлиян от това, което преживява съвременният човек. Поставен е акцент върху теми като харченето на пари и излишения психичен ресурс, мотивацията, вземането на важни решения. Могат да се открият и съвсем конкретни съвети за справяне с проблемите от икономически характер, актуални за всеки българин.
Част от темите в книгата са познати на читателите на “Темпо” от статиите на Николай Ников, които “Темпо” публикува през настоящата година.
Темпо









 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай