Велинград - online - Скромен комплимент към елита на велинградския спорт за 2013 г. 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Скромен комплимент към елита на велинградския спорт за 2013 г.
Публикувано 2013-12-24 10:21:20 от Темпо

Скромен комплимент от общината към постиженията на най-добрите велинградски спортисти - така ресорният заместник-кмет Исмет Бабучи определи церемонията “Спортист на годината”. Вечерта на 18 декември награждаването събра в Туристическия информационен център състезатели и треньори от местните спортни клубове, спортисти ветерани, родители и спортни фенове. Тържеството и участниците в него обаче не бяха уважени от нито един от 29-те общински съветници.

Весела Велева, Невена Шуманова и Исмет Бабучи наградиха с грамоти и плакети състезателите с най-високи постижения през отминаващата 2013 година, определени от треньорите на всеки клуб:
Ски клуб “Чепинец” с треньор Искрен Планков отличи Мустафа Крантев, Хасан Хасан и Хасан Али.
Ски клуб “Атлас” под ръководството на Тодор Гълев изведе на челните места Цветелина Павлова, Любомир Папарков и Даниел Бошнаков.
Плувен клуб “Чепинец” с треньори Любов и Христо Доксинови нареди сред най-добрите си плувци Василена Белева, Христине Стоилова и Георги Целев.
Най-високи постижения през 2013 г. за Плувен клуб “Белмекен” с треньори Йорданка Пенина и Велко Клешков донесоха Вангелина Драганова, Радина Попова и Стоян Допчев. Спортен клуб “Бойни изкуства” с треньор Николай Цинцев отличи Петър Димитров, Димитър Георгиев и Цветан Милчев.
Треньорите на Клуб за спортни танци “Импулс” Петър Милчев, Десислава Петачка и Мая Кондарева-Енчева посочиха за най-добри танцьори през 2013 г. Александър Георгиев - Венцислава Бормалийска, Борис Даскалов - Диана Енчева и Георги Кининчев - Йоанна Сукиязова.
От Футболен клуб “Чепинец” с треньор Митко Ваклинов бяха отличени Николай Байряков, Александър Шабанов и Благой Костандовски.
Награда за спортно дълголетие и високи постижения през годината получи Незабравка Янакова от Спортен клуб “Здраве и дълголетие”, която пожела на младите спортисти и те да запазят любовта си към спорта и да спортуват и на стари години.
В края на церемонията г-н Бабучи връчи купите на победителите в анкетата за “Спортист на 2013 година”, която се проведе на сайта на община Велинград с участието на общо 1467 души. На първо място се нареди двойката на КСТ “Импулс” Александър Георгиев - Венцислава Бормалийска. Танцьорите благодариха на своите треньори и родители и пожелаха здраве и още по-значими успехи на спортистите през новата 2014 година.
В тържеството, водено със спортен хъс от Иван Гергев, по традиция се включиха с поздрав певци от “Караоке” и “Звънче” и танцьори от “Импулс”. За спортистите бе подготвен и празничен коктейл, а събитието бе запечатано и на снимката, която събира елита на велинградския спорт през отминаващата година.
Елена Баева

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай