Велинград - online - На Коледа първо да отворим сърцата си 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

На Коледа първо да отворим сърцата си
Публикувано 2013-12-24 10:36:44 от Темпо

Много песни, танци и поздрави и много подаръци от добри приятели получиха 85 деца, за които отделът за закрила на детото във Велинград организира Коледно тържество. На красиво украсената сцена в Общинския детски комплекс пяха възпитаниците на “Звънче” и “Караоке” и танцуваха състезатели на “Импулс”, а в отговорната роля на водещи бяха деца от театралния състав към ОДК.

Директорката на ОДК Мариана Зинкова поздрави децата, голяма част от които са лишени от родителски грижи или в неравностойно положение. Тя подчерта, че на Коледа всички искаме да отворим подаръци, но първо трябва да отворим сърцата си за хората около нас и за добри дела. Треньорката Мая Кондарева-Енчева пожела на децата някои ден и за тях да прозвучи българският химн - така, както са заслужили през 2013 г. много от танцьорите на “Импулс”.
Сцената бе отрупана с подаръци от приятели: от пастор Стефан Зарев, който и тази година прочете на децата приказка; от Ротари клуб - Велинград, които от години се стараят да зарадват децата за Рождество и от децата, родителите и учителите от ЦДГ “Радост”, които бяха подготвили кутии с нови дрешки и играчки. А идването на Дядо Коледа накара да грейнат искрени детски усмивки.
Че трябва да отворим сърцата си не само на празник най-добре знаят хората, които работят в отдел “Закрила на детето”. След хубавия празник за децата в навечерието на Коледа, идва ред на ежедневните проблеми, за чието решаване също е нужна помощ и съпричастност от цялото общество.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води