Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 24.12.13 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 24.12.13
Публикувано 2013-12-24 11:10:12 от Темпо

НАЧАЛНИК Инспектор Александър Семерджиев е новият началник на участък “Полиция” в община Ракитово. До момента 41-годишният полицейски служител е работил като патрулен полицай, в звено “Миграция” в Пазарджик, в група “Криминална полиция” във Велинград. Той бе представен на 16 декември от главен инспектор Стоян Люцканов, директор на РУП - Велинград.


ТОК От “ЕВН-България” съобщават, че през декември отчитането на консумираната електроенергия ще бъде по редовния месечен график. Независимо от многото неработни дни дружеството е създало организация, за да се спазва стандартния график. От компанията напомнят, че през декември има завишено ползване на ел. енергия и приканват клиентите да следят данните на електромерите си.

ПУШЕНЕ Непрекъснат и ефективен контрол във връзка със забраната за пушене на закрито ще има през всички почивни и празнични дни, съобщиха от Регионалната здравна инспекция - Пазарджик. Здравните инспектори ще работят по график, за да контролират всички обекти на територията на областта.

ПИРАТКИ Кметът на Ракитово Любомир Петков забрани търговията с пиротехнически средства, при които не са спазени изискванията за техническа безопасност и съхранение, както и продажбата им на малолетни и непълнолетни деца. Със заповедта се забранява още хвърлянето и възпламеняването на пиратки и бомбички на обществени места. Глобите за нарушителите са от 100 до 500 лева.

ИГНАЖДЕН Както всяка година на 20 декември в Историческия музей гостуваха добри “полазници”. Домакините поканиха за традиционния концерт на Игнажден децата от фолклорен ансамбъл “Чепинче”.

СУРВАЧКИ На 17 декември в Общинския детски комплекс отвори врати ателие “Родопска сурвачка - символ и традиция”. В него под ръководството на Венера Ланджова децата украсиха сурвачки, спазвайки утвърдените през годините народни традиции.

КОНКУРС Учениците от СОУ “Васил Левски” - Велинград и СОУ “Нешо Бончев” - Панагюрище ще вземат участие в конкурс за изработване на лого, слоган и талисман по проекта за екологично възпитание, по който работят. Авторите на най-добрите предложения ще получат за награда таблети.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай