Велинград - online - Още празнично настроение 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Още празнично настроение
Публикувано 2013-12-29 21:33:22 от Темпо

В дългата поредица от почивни дни много велинградчани се заредиха с празнично настроение благодарение на Коледните концерти.
На 21 декември залата на читалище “Отец Паисий” едва побра огромната публика, дошла на концерта, организиран от Общинския детски комплекс (ОДК). От прекрасно украсената сцена директорката на ОДК Мариана Зинкова отправи пожелания за Новата 2014 г., а възпитаниците на школите към ОДК показаха колко много са израстнали в творческите си постижения през 2013 г.

Зрителите се насладиха на изключителните гласове на Мариам Маврова, Христина Влахова и Анелия Рачева и на новоизгряващия дует Сашка Масларова - Митко Дулев от музикална школа “Звънче” с ръководители Йорданка и Иван Казалиеви. Още музика в концертната програма звуча в изпълнение на възпитаниците Юлиана Ковачева - квартет “Парадайс” и Ани Ушева от вокална група “Караоке”. Огромно разнообразие не само от стандартни и латино танци, а и модерните зумба и хип-хоп показаха танцьорите от КСТ “Импулс” под ръководството на Мая Кондарева, Десислава Петачка и Петър Милчев. Най-малките танцьори на сцената бяха децата от ЦДГ “Радост”. Младите актьори от театралната школа с ръководител Иванка Дебелушина накараха залата да избухва в смях със скечове за Снежанки, булки, училищни закачки, старохти мъже и коледни сюжети. На фолклорния ансамбъл “Здравче-венче” под ръководството на Иван Пещерски се падна за пореден път да достойно да представи българската традиция в песен, музика и танц. Заключителният поклон за 2013 г. на всички участници в концерта бе изпратен с бурни аплодисменти - заслужена награда за всички положени през годината усилия и пожелание за много успехи и достижения през 2014 г.
Отново в партньорство вокална група “Караоке” и танцовата школа “ИВ денс” избраха за сцена на своя коледен концерт ресторанта на хотел “Здравец”. В концерта наред с познатите изпълнители се изявиха и много от най-малките възпитаници на “Караоке”. Момичетата от “ИВ денс” се включиха с нова танцова програма, подготвена от ръководителя на балетната и танцова школа Ивета Кирилова.
На 23 декември в празнично украсената зала на образцовото народно читалище “Св.св. Кирил и Методий-1905” в кв. Чепино се проведе традиционният фолклорен концерт, посветен на Рождество Христово и на идващата Нова година. Своя поздрав за празниците поднесе и Мария Чорбаджиева, председател на читалищното настоятелство.
Концертът бе открит с песните и танците на детския фолклорен ансамбъл “Чепинче” с ръководители Ели Саздова и Аделина Пещерска. Със своите изпълнения малките певци и танцьори предизвикаха бурните аплодисменти на препълнената със зрители зала. За доброто настроение на вечерта допринесоха сценичните изявите на мъжката и женската певческа група към ансамбъл “Чепино”, а танцовият състав с хореограф Боян Байраков разкри красотата на българските народни танци и хора, под съпровода на музикантите с ръководител Иван Пещерски. По утвърдена вече традиция празничният концерт завърши с голямо хоро, в което се включиха самодейци и зрители.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води