Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 30.12.13 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 30.12.13
Публикувано 2013-12-29 22:28:38 от Темпо

ПОЛИЦИЯ В последните дни на 2013 г. бе назначен заместник-началник на Районното управление на полицията във Велинград. Старши инспектор Христо Червенаков стана началник група “Противодействие на криминалната полиция”. Той е на 43 г., а професионалната му кариера е преминала през РДВР - Пловдив, охранителна и криминална полиция - Велиград, РУП - Батак. Завършил е Академията на МВР и в момента учи в Пловдивския университет “Паисий Хилендарски”.


РИОСВ Регионалната инспекция по околната среда и водите - Пазарджик ще се ръководи от юрист. Министерството на екологията обяви резултатите от проведените конкурси за началници на всички регионални инспекции. За поста в област Пазарджик са се борили трима кандидати, а победител е юристът Костадин Гешев.

КАСИ Касите на “ЕВН” в сградите на “Български пощи” ще работят с клиенти на 31 декември 2013, 2 и 3 януари 2014 г. Така клиентите на дружеството ще могат да заплащат сметките си за ел. ток без промени в графиците.

ОБЛЕКЛО Общинският съвет в Ракитово гласува сумата от 250 лева за работно облекло, която ще се ползва от кмета на общината, кметовете на Костандово и Дорково и председателят на местния парламент.

ПАРАЛЕЛКИ Две паралелки в Оздравителното СОУ “Хр. Смирненски” в Ракитово да бъдат включени в държавния план-прием за професионалните училища за учебната 2014/2015 г. предлага Общинският съвет. Паралелките ще са със специалности “офис-секретар” и “монтьор на комуникационни системи”.

ОБУЧЕНИЕ Фирма “АЛма Ам” ЕООД спечели обществената поръчка за организиране на обучения на местни лидери за популяризиране на подхода ЛИДЕР и Стратегията за местно развитие. Поръчката бе проведена от Местната инициативна група “Белово, Септември, Велинград”.

АРТ ФЕСТ За втори път Велинград ще бъде домакин на Зимен арт фест, организиран от сдружение “МОНТФИЗ”. Събитието, в което тази година ще участват актрисата Бойка Велкова, писателят Героги Господинов, американският режисьор Нейтън Купър и преподаватели по различни театрални дисциплини ще се проведе от 3 до 6 януари в хотел “Здравец”.

От редакцията: Поради промяна в графика заради почивните дни този брой на вестника е приключен редакционно на 26 декември 2013 г.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води