Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 07.01.14 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 07.01.14
Публикувано 2014-01-07 19:24:32 от Темпо

ПЪТ Приключи цялостният ремонт на пътя Батак - Доспат, съобщи Агенция “Пътна инфраструктура”. Рехабилитирани са последните 25 километра от пътя, който осигурява пряк достъп за жителите на региона и за туристите до язовирите “Доспат”, “Широка поляна”, “Беглика”, “Голям Беглик” и “Тошков чарк”. Поставени са нови пластове асфалт, изградени са бетонови подпори и стоманени огради, обновена е пътната маркировка и са ремонтирани 6 съоръжения, от които 3 над Стара река.


ДИРЕКТОРИ На 14 януари Регионалният инспекторат по образование ще проведе конкурси за директори на общински училища от област Пазарджик. Две от училищата, на които ще се избира директор, са в община Велинград: ОУ Христо Ботев” в село Албаница и СОУ “Св.св. Кирил и Методий” в град Сърница.

ТОК Клиентите на ЕВН са повишили с 1.3% потреблението на елекрически ток по време на новогодишните празници в сравнение с 2012 година. Компанията отчете, че сме потребили 85 021 000 киловатчаса, а върховото натоварване на ел. мрежата в Южна България е било между 18 и 19 часа на 31 декември 2013 г.

ИСК На 27 декември Административен съд - Пазарджик отхвърли пореден иск на софийската фирма “Копекс” срещу Община Велинград. Фирмата претендира за 10 000 лева заради причинени вреди и пропуснати ползи във връзка с обществена поръчка за ремонт на улични настилки във Велинград през 2008 г. Фирмата е класирана на трето място в решението за избор на изпълнител, което впоследствие е отменено като незаконосъобразно. Според съда обаче това не доказва претендираните от “Копекс” вреди и пропуснати ползи и затова искът е отхвърлен. Съдебното решение подлежи на още едно обжалване във Върховен административен съд.

ПРИДОБИВКА Дни преди Коледа Професионалната гимназия по горско стопанство “Христо Ботев” се сдоби с нова придобивка. Училището вече разполага с нов бус “Мерцедес спринтер”.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води