Велинград - online - И за градски разговор задължително ще набираме 0 и телефонен код 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

И за градски разговор задължително ще набираме 0 и телефонен код
Публикувано 2014-01-21 09:58:00 от Темпо

От 29 януари 2014 г. влиза в сила задължителното набиране на 0 и код на населеното място преди номера за градските разговори от стационарен телефон. Тази промяна важи още от края на 2010 г., но за да улесни плавния преход между двата начина на набиране, досега VIVACOM предоставяше възможност на абонатите си да избират фиксирани номера от съответното населено място и по двата начина. Ако досега потребителите са провеждали разговорите със своите съграждани само с набирането на съответния телефонен номер, сега те ще трябва да добавят 0 + код на населеното място (за Велинград 0359, за Ракитово 03542). Независимо от промяната в начина на набиране, тези разговори ще продължат да се таксуват като градски.

Нови промени в избирането на номерата на стационарни телефони ще има и от 1 април 2014 г. От тази дата потребителите в цяла България ще могат да говорят от домашния си телефон на цената на градски разговор с всички останали фиксирани телефони в техния регион. По решение на КРС телекомът ще въведе промяна в телефонните кодове на регионите в цялата страна. От 1 април 2014 г. населените места, чиито телефонни кодове започват с две или три еднакви цифри, ще се обединят в един регион с общ код. Това няма да доведе до промяна на телефонните номера на потребителите, а единствено ще добави новия код като задължителна част от номера им. Така абонатите ще говорят на цената на градски разговор с останалите фиксирани номера в техния регион и ще могат да запазят номера си при преместване в друго населено място в същия регион.
Начинът на набиране на спешните номера и 11800 (телефонни справки) не се променя. Те ще продължат да се набират директно, без необходимост от „0" и код на населено място.
До края на април 2014 г. при всяко грешно набиране на фиксиран номер, потребителите ще чуват безплатно гласово съобщение, с което VIVACOM ще напомня за въведената промяна, за да улесни абонатите.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай