Велинград - online - Първа работна среща на Реформаторския блок 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Първа работна среща на Реформаторския блок
Публикувано 2014-01-21 10:27:20 от Темпо

На 15 януари се състоя първата работна среща на партиите от Реформаторския блок във Велинград. В нея взеха участие местните председатели на Демократи за силна България - Асен Попов, Съюза на демократичните сили - Таня Гончева, България на гражданите - Даниела Салкина и Българския земеделски народен съюз - Снежана Велева. Очаква се на местно ниво да излъчи свои представител и Народната партия “Свобода и достойнство” на Касим Дал.

В срещата са участвали и представители на областните структури от Пазарджик. Това е част от обиколките, които Реформаторският блок стартира в цялата страна. На среща в Пазарджик на 16 януари лидерът на СДС Божидар Лукарски представи програмата на реформаторите от 6 стъпки: оставка на правителството на Пламен Орешарски; приемане на нов Изборен кодекс от служебно правителство; предсрочни избори през май във вариант “2 в 1” заедно с вота за Европейски парламент; създаване на реформаторско правителство, което в краткосрочен план за 18 месеца да извърши най-спешните реформи; иницииране на избори за Велико Народно събрание; гласуване на промени в конституцията, които да гарантират демократичното развитие на България.
Очаква се листата на Реформаторския блок за евроизборите да бъде готова най-късно до средата на февруари. Реформаторите са категорични, че ще участват със самостоятелна листа на вота за Европейски парламент.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола