Велинград - online - Тази седмица БСП-Велинград номинира евродепутат 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Тази седмица БСП-Велинград номинира евродепутат
Публикувано 2014-01-21 10:38:33 от Темпо

На общинска конференция на 24 януари 2014 г. социалистите от Велинград ще номинират свой кандидат за евродепутат. Първичните партийни организации вече са посочили предпочитаните от тях кандидати, а конференцията ще утвърди едно от имената, които ще се борят за място в евролистата на левицата.

Дебатите и резултатите от гласуването ще бъдат показателни и за позицията на велинградската общинска организация на БСП във връзка с най-горещата тема в партията: проекта на екс президента Георги Първанов “АБВ” и обявените от него намерения за участие в изборите за Европейски парламент с отделна листа, водена от Ивайло Кaлфин. За момента БСП - Велинград не е провела пленум и няма официална позиция, затова очакванията са, че такава ще бъде заявена на конференцията този петък.
Да припомним, че през март 2012 г. Георги Първанов дойде във Велинград и проведе камерна среща с местното ръководство, а само няколко месеца по-късно, през октомври 2012 г., Сергей Станишев бе посрещнат от пълна зала социалисти и симпатизанти на партията. В същото време преди месец партийното ръководство във Велинград публично обяви категорично несъгласие с водената от партньора в управлението ДПС кадрова политика на местно и областно ниво и поиска среща с лидера Сергей Станишев, каквато до момента не се е състояла.
В съседната община Ракитово социалистите вече издигнаха и подкрепиха за нов мандат в Европейския парламент Илияна Йотова, която бе водач на листата на БСП на последните парламентарни избори в Пазарджишка област.
Елена Баева

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай