Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 21.01.14 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 21.01.14
Публикувано 2014-01-21 10:45:51 от Темпо

ЗАПЛАТИ На предстоящата на 30 януари сесия съветниците ще разгледат и гласуват проект за нов размер на месечните си възнаграждения. Проектът, внесен от председателя Дияна Кехайова, предвижда общинските съветници да получават възнаграждения в размер на 70% от средната брутна работна заплата на служителите в Общинска администрация за съответния месец. Това е максималната възможна сума, разписана в промените на закона. Предлага се заплатата на председателя на Общинския съвет да бъде в размер на 90% от заплатата на кмета на общината.


ПРОЕКТИ На среща в Областната управа на 17 януари кметовете от Пазарджишка област бяха запознати с новата публична инвестиционна програма “Растеж и устойчиво развитие на регионите”. По тази програма Министерският съвет ще отпусне на общините 500 милиона лева за проекти в областта на ВиК, управление на отпадъците, транспортна, социална и културна инфраструктура. Кметовете на общини имат кратък срок до 22 януари, за да внесат своите проекти. Важно изискване е обектите, за чието финансиране се кандидатства, да бъдат завършени в рамките на настоящата 2014 година.

ДЕЛО С разпити на 13-те обвиняеми в Окръжен съд - Пазарджик продължи делото за разпространение на антидемократична идеология и радикален ислям. На 16 януари показания пред съда дадоха имамът на Сърница Саит Мутлу и районният мюфтия на Пазарджик Абдулла Салих, които отново отрекоха всички повдигнати срещу тях обвинения.

РИО Титулярът на директорския пост в Регионалната инспекция по образование - Пазарджик Йордан Чалъков, който през последните месеци бе в отпуск, е подал оставката си на 15 януари 2014 г. Към момента временно изпълняваща длъжността е Валентина Кайтазова.

КУЛА Община Велинград набира оферти за изготвяне на технически проект за кула за откриване на горски пожари в ранен статий и мониторинг на околната среда в местността “Брези”. Финансирането в размер на 65 999 лева е осигурено по Програмата за развитие на селските райони. Срокът в публичната покана към кандидатите е 22 януари 2014 г.

ПОЗДРАВ Кметът на Ракитово Любомир Петков поздрави с празника Василица ромите от общината, като им пожела да запазят своята автентична култура и да насочат усилия за повишаване на стандарта на живот. На 14 януари ромската общност в Ракитово отпразнува Бангьо Васил или ромската Нова година.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай