Велинград - online - Предлагат разширение на синята зона 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Предлагат разширение на синята зона
Публикувано 2014-01-28 10:01:59 от Темпо

На сесията тази седмица (30 януари) съветниците ще разгледат предложение на управителя на общинското предприятие “Спортни имоти и пазари” Юлиана Ковачева за разширение на синята зона за платено паркиране. Към досегашния списък на улиците и площадите от синята зона се добавят 3 нови места, на които ще се паркира само срещу заплащане:

* до Туристическия информационен център (бившите хали) в центъра на Велинград. След ремонта на улицата там се оформиха няколко места за паркиране, които в същото време затварят пешеходната зона на Търговската улица и пречат на пешеходната пътека.
* на обособения паркинг на улица “Юндола” пред Културния дом до кръстовището с улица “Николай Хрелков”. До момента на това място се паркираше безплатно, сега са разчертани нови места за успоредно паркиране на автомобили, за да не се пречи на движението по натоварената улица “Юндола”.
* срещу бензиностанция “Аванти” в района на Кооперативния пазар. Това място също бе едно от малкото, където можеше да се спре за Пазара, без да се заплаща такса за синя зона.
Предложението е съгласувано с Районното управление на полицията, като е посочено, че зоната на действие трябва да бъде на отстояние по-голямо от 5 метра от пешеходни пътеки. Ще видим дали това отстояние ще бъде спазено при бъдещата синя зона пред Търговската улица. Ще видим и дали Общинският съвет ще подкрепи разширяването на синята зона в двете най-невралгични зони - идеалния център и Пазара на Велинград.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола