Велинград - online - Нова лидерска смяна в ГЕРБ 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Нова лидерска смяна в ГЕРБ
Публикувано 2014-01-28 10:08:33 от Темпо

По-малко от 10 дни остана на поста си новият лидер на ГЕРБ във Велинград Димитър Гечев. С решение на Изпълнителната комисия той бе опраделен за председател на 13 януари 2014 г. Много от членовете на партията във Велинград се обявиха против рокадата и настояха за среща с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов.

Такава среща се е състояла на 22 януари и след личната намеса на председателя на партията стана факт ново решение на Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ. В разговора с Бойко Борисов са участвали общински съветници и кметове на кметства, избрани с листата на ГЕРБ, както и част от учредителите на партията във Велинград. С новото решение от 22 януари за общински председател на структурата във Велинград по лично предложение на Бойко Борисов е утвърден Пламен Мавров.
Пламен Мавров е управител на фирма, първи мандат общински съветник от ПП ГЕРБ. Като председател на местната структура той заяви: “Никой в ГЕРБ няма интерес от скандали точно в този момент. Чрез медиите искам да благодаря на г-н Борисов за личния разговор с представители на велинградската структура, за проявеното разбиране и пълна подкрепа. Сега структурата ни във Велинград гледа към предстоящите избори за Европейски парламент. Във времето, в което аз оглавявам ГЕРБ Велинград, акцент в работата ми е привличането на нови членове, на хора с европейско мислене и не на последно място уважавани от обществеността личности”.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води