Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 28.01.14 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 28.01.14
Публикувано 2014-01-28 10:15:38 от Темпо

ГЛОБА “Мобилтел” ще плати административна санкция от 60 000 лева, реши с окончателно и неподлежащо на повече обжалвания решение Административен съд - Пазарджик. Глобата е наложена от Комисията за регулиране на съобщенията (КРС) във връзка с жалба на велинградска фирма, че от мобилния оператор са отказали пренос на телефонен номер. На първа инстанция Районен съд - Велинград отхвърли наказателното постановление на КРС, но на 22 януари втората съдебна инстанция потвърди солидната глоба.


ГРИП По данни на Районната здравна инспекция все още заболеваемостта от грип в Пазарджишка област е със средна интензивност и няма основания за обявяване на грипна епидемия. Броят на заболелите расте, а от РЗИ напомнят, че най-важно е адекватното лечение в първи дни на болестта.

ПРОЕКТИ 11-те общини от област Пазарджик представиха общо 89 проекта за 79 милиона лева по Публичната инвестиционна програма, с която правителството отпуска 500 милиона лева за инфраструктурни проекти на общините. Областният управител също предлага 4 важни за региона проекта, сред които са ремонт на пътя Пазарджик - Пещера - Батак, западен околовръстен път на Пазарджик и ремонти в малки населени места от областта.

ПРОДУКТИ 35 души, които ползват услугите на Дневния център за възрастни хора с увреждания (ДЦВХУ) във Велинград, получиха пакети с хранителни продукти. Помощта е по линия на ЕС и е продължение на акцията от миналата година за подпомагане на хора в нужда.

СИЦИЛИЯ Представителният духов оркестър с мажоретен състав “Димитър Мечев” заминава на 2 февруари за Сицилия. На легендарния италиански остров нашите музиканти и мажоретки ще вземат участие във фолклорен фестивал.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай