Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 04.02.14 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 04.02.14
Публикувано 2014-02-04 10:41:05 от Темпо

СЮТКА Кметът Иван Лебанов организира среща за рестартиране на проекта за зимен туристически център “Сютка”, съобщи официалният сайт на община Велинград. Поканата е към всички заинтересовани страни и граждани, а подробности за срещата на 3 февруари очаквайте в следващия брой на “Темпо”.


БЮДЖЕТ Сесията за приемане на бюджета на Община Велинград за 2014 година ще се проведе на 12 февруари от 13.30 часа. На заседанието ще се гласува и програмата за капиталови разходи, както и нова наредба за съставяне на бюджетна прогноза за следващите три години.

БОЛНИЦА Комисията за защита на конкуренцията разреши поисканото от общината предварително изпълнение по проекта за медицинско оборудване на общинската болница. Това е голям позитив за общината и за проекта, тъй като в оставащия срок предвидените дейности ще могат да бъдат изпълнени, каза ресорният зам.-кмет Даниела Салкина. На 31 януари общината пусна искане за междинно плащане по проекта, чиято обща стойност е 3 021 000 лева. Междувременно стартира и процедурата за избор на изпълнител за доставка на техника за централната стерилизационна в “МБАЛ-Велинград”. Обществената поръчка е с прогнозна стойност 338 000 лева и ще се проведе на 11 март 2014 г.

ДЕЛО Делото за проповядване на религиозна омраза, което тече в Окръжен съд - Пазарджик, вече е на финалната права. През изминалата седмица започнаха заключителните пледоарии на прокуратурата и адвокатите, които ще продължат. Обвинението поиска ефективна присъда единствено за Ахмед Муса Ахмед, който има присъда по друго дело. За обвинените в ръководене на организация, която не е регистрирана по законовия ред Саит Мутлу от Сърница и Абдулах Салих прокурорът иска условни присъди, а за останалите 10 обвиняеми да бъдат освободени от наказателна отговорност.

ФОНД Министерският съвет утвърди ново ръководство на Националния дарителски фонд “13 века България”, който е собственик на Къщата на Цвета във Велинград. Досегашният изпълнителен директор проф. Греди Асса остава на поста, а членове на Управителния съвет стават проф. Андрей Пантев, Антон Митов, Ивайло Гюров, Димитър Томов и Владимир Райчев. По закон фондът се ръководи от министъра на културата.

“СУТКЯ” Ракитовското сдружение “Суткя” ще проведе общо събрание на 20 февруари 2014 г. На събранието ще бъде разгледан отчет за 2013 г., ще се набележат дейности за настоящата година и ще бъде избран нов Управителен съвет.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай