Велинград - online - КРИМИНАЛНА ХРОНИКА 11.02.14 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

КРИМИНАЛНА ХРОНИКА 11.02.14
Публикувано 2014-02-11 09:41:38 от Темпо

ЗАТВОР Районният съд наказа с 6 месеца лишаване от свобода мъжа, който на 1 септември 2013 г. нападна шофьор и линейка на Спешната медицинска помощ във Велинград. Присъдата на И. Б., общ работник в Община Велинград, е заради причинена лека телесна повреда на шофьора и щети по автомобила, който е собственост на Министерството на здравеопазването.


АКЦИЯ На 7 и 8 февруари се проведе специализирана акция на полицията във Велинград и Панагюрище. Във Велинград са установени 8 случая на нелегален превоз на дървен материал без разрешителни и един случай на съхранение на дърва без позволително. Дървесината е иззета и са образувани общо 9 бързи производства. При проверка в заведения след 22 часа са задържани трима непълнолетни, които след съставяне на актове са предадени на родителите им.

БАНДЕРОЛИ 38 700 къса цигари от различни марки и 147 литра алкохол без бандероли бяха намерени от полицията в кафене и магазин за хранителни стоки в село Кръстава. Проверката бе част от операция, проведена от полицията в Батак и Кръстава на 6 февруари 2014 г. Акцизните стоки са иззети.

ДЪРВА На 3 февруари служители на ДГС “Алабак” са предотвратили разтоварването на 4 каруци с дърва. На място е заловен 41-годишният В. Г. с малко над един кубик дърва без съответните разрешителни, а останалите нарушители са избягали. По-късно полицията е задържала Г. Г. на 30 години и М. А. на 27 години. На 4 февруари са иззети половин кубик дърва без контролна горска марка от двора на 35-годишния К. Ч. във Велинград. По двата случая се водят бързи производства.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай