Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 11.02.14 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 11.02.14
Публикувано 2014-02-11 09:57:59 от Темпо

СЕСИИ Две извънредни заседания ще проведе Общински съвет - Велинград през настоящата седмица. На 10 февруари съветниците ще прегласуват решението за увеличение на своите заплати, което бе върнато от кмета Иван Лебанов. На 12 февруари от 13.30 часа ще се проведе сесия за приемане на бюджета и програмата за капиталови разходи за 2014 година.


ВАКАНЦИЯ И СПА По време на международното туристическо изложение “Ваканция и СПА Експо” от 13 до 15 февруари в София община Велинград и местното Сдружение на хотелиерите и ресторантьорите ще бъдат представени на щанда на Министерството на икономиката и енергетиката (МИЕ). За втора година Велинград като СПА столица на Балканите получава покана да присъства на щанда на МИЕ. В рамките на борсата ще се проведе и годишната среща на МИЕ с местните власти.

ИКОНОМИКА Велинградчанинът Николай Ников е поканен да вземе участие в кръгла маса на тема “Новата икономика”, организирана от Софийската търговско-промишлена палата. Научният форум с участието на водещи български икономисти ще се състои на 18 февруари в столицата.

ДИПЛОМАТ На 9 февруари представители на посолството на Русия в България поднесоха венец на гроба на руския дипломат Николай Федоренко на Централните гробища във Велинград. Поводът бе 10 март, който се чества като ден на руския дипломат. Академик Николай Федоренко е в ТОП 20 на руските дипломати и е бил учител на руския посланик у нас Юрий Исаков. В събитието взеха участие и представители на велинградското сдружение “Русофили”.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай