Велинград - online - Тошко Пашомов вече вкарва голове за пловдивския “Ботев” 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Тошко Пашомов вече вкарва голове за пловдивския “Ботев”
Публикувано 2014-02-18 08:08:18 от Темпо

Роденият през 2001 г. Тошко Пашомов, който започна своето развитие в детската школа на ФК “Чепинец” под ръководството на треньора Ангел Минчев, вече е в състава на ПФК “Ботев” (Пловдив). От началото на февруари 2014 г. той замина за града под тепетата, където ще продължи да тренира футбол и да учи в СОУ “Св. Климент Охридски”.

Интересът към талантливото момче беше проявен още през миналата година, когато Тошко стана най-добрият футболист по време на детски турнир в Пазарджик през април. Скаутите на “Ботев” го забелязват още тогава и през ноември 2013 г. идва поканата за едноседмичен пробен период на спортната клубна база в кв. Коматево. С добрите си изявите и таланта си да обработва с лекота топката, той привлича вниманието на треньорите и само след два месеца идва официалната покана да премине в “Ботев”. Там е настаненен на пълен пансион в общежитието на новата модерна база на клуба, където има идеални условия за живеене и тренировки. Под грижите на треньори, възпитатели и психолози започва период на адаптация към новата обстановка и далече от семейството. Но явно приспособяването е бързо, защото още при първата възможност да играе за новия си отбор, Тошко отбелязва гол във вратата на “Славия” по време на контролен мач.
Времето ще покаже как ще се развие талантът на малкия футболист и ако всичко върви по възходяща линия, ще го очакваме след години в мъжки отбор на “Ботев”, а защо не и в различните националнии гарнитури!
Георги Дишлянов

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води