Велинград - online - Плувците извоюваха два бронза в конкурентна битка 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Плувците извоюваха два бронза в конкурентна битка
Публикувано 2014-02-25 09:01:07 от Темпо

От 21 до 23 февруари на плувен басейн “Младост” в Пловдив се проведе Държавното лично-отборно първенство по плуване за юноши и девойки младша възраст. Участваха 326 състезатели от 38 плувни клуба - 13 и 14-годишни момичета и момчета.

ПК “Чепинец” участва със 7 състезатели, всички за първа година в тази възрастова група. Състезанията се проведоха в четири полудни при изключителна конкуренция и продължителност. Някои от полудните бяха с продължителност повече от 6 часа. Въпреки това състезателите на клуба се представиха много добре, реализирайки най-добрите си лични постижения, отчетоха треньорите Любов и Христо Доксинови.
При девойките Василена Белева спечели бронзов медал на 200 м гръб и 5-то място на 100 м гръб. И в двете дисциплини тя е първа сред 13-годишните, а на 100 бруст и 50 свободен стил е 15-та. Христине Стоилова е 4-та на 200 м бътерфлай и 6-та на 100 м бътерфлай, като времената й са съответно първо и второ за възрастта. На 50 и 200 м свободен стил е 13-та. При юношите Никола Кривулев е 8-ми и 6-ти на 100 и 200 м гръб. Тези класирания са съответно първо и второ за възрастта му. Емилиян Десподски е 15-ти на 100 и 200 м бруст, а постигнатото е четвърто място сред 13-годишните. Много добре се представиха в своите дисциплини Димитър Балтаков,Радослав Кривулев и Христо Маргаритов. Щафетите 4х50 м св.стил и 4х50 м смесена в състав Р. Кривулев, Е. Десподски, Н. Кривулев и Д. Балтаков се класираха на 11-то място.
С трима състезатели в шампионата участва и ПК “Белмекен”. Ангел Йовчев спечели бронзов медал на 200 м. и е четвърти на 800 м. св. стил. Радина Попова се класира на 4 място на 50 м. св. стил и е с най-добри времена на 50 и 200 м. св. стил при родените 2001 г. Гергана Паскова реализира лични постижения.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България