Велинград - online - “МИГ Белово-Септември-Велинград” одобри 14 проекта 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

“МИГ Белово-Септември-Велинград” одобри 14 проекта
Публикувано 2014-02-25 09:43:25 от Темпо

В периода от 29 до 31 януари 2014 г. се извърши техническа оценка на проектите, входирани в СНЦ “МИГ - Белово, Септември, Велинград”. В рамките на четвърта покана в МИГ-а бяха входирани 18 проектни предложения за финансиране по Стратегията за местно развитие, от които Комисията за избор на проекти одобри 14.

Одобрени са 6 проекта на територията на нашата община. Сред тях е важният за общината проект “Подобряване на туристическата информационна инфраструктура и оборудване за атракции на открито”. Както “Темпо” вече подробно информира, проектът предвижда направата на 7 “пирамиди” и 76 табели с информация за състава и лечебните свойства на минералните води във Велинград. Успоредно с това ще бъде закупено и оборудване, с което общината ще може сама да организира фестивали, концерти, търговски изложения и други атракции на открито.
Финансиране ще получат три проекта на частни фирми от общината: ЕТ “С-САЛИХ ФЕЙЗИЧАУШ” за проект “Организиране на туристически атракции спомагащи за развитие на селския туризъм в Западните Родопи”, “РАДАНИ-88“ ЕООД за “Преустройство на 2 съществуващи вилни сгради/вилно селище в местността Орлино” и “ДЕВИ” ЕООД с проект “Насърчаване развитието на интегриран туризъм чрез предлагане на нови туристически услуги”. Одобрени са и проектите на две местни читалища: НЧ “Отец Паисий 1893” спечели проекта “Популяризиране на Велинград като дестинация за културен туризъм чрез инвестиции в материалната база”, а НЧ “Васил Левски 1904” ще работи по проекта “Традиции и местни обичаи - вчера, днес и утре”.
В списъка на одобрените проекти са 4 на територията на община Септември: 3 на частни фирми и 1 на общината за подобряване на Общинския Младежки дом в Септември. В община Белово за финансиране са одобрени проектите на една частна фирма и две местни читалища.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай