Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 04.03.14 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 04.03.14
Публикувано 2014-03-04 09:50:36 от Темпо

БЯЛО и ЧЕРВЕНО За първи път тази година Баба Марта си има цяло дърво в центъра на Велинград. Идеята е на учениците от общинския консултативен съвет “Младежи”, а за осъществяването й помогнаха общината и ОДК. Дървото на Баба Марта пожелава на всички велинградчани и гости на курорта да са бели и червени, весели и засмени на прага на пролетта!


БРЮКСЕЛ Вокална група “Караоке” с ръководител Юлиана Ковачева ще участва в големия концерт, посветен на националния празник на България 3 март в Европейския парламент в Брюксел. Поканата е от евродепутата Илияна Йотова, а в концерта ще се включат участници от различни градове на страната.

КОНЦЕРТ Детската вокална група “Дъга” при Народно читалище “Будилник” в Ракитово с ръководител Стоян Арабов получи покана за участие в концерта “Една детска сълза - една молитва”. Концертът се провежда в зала “Света София” в столицата под патронажа на вицепрезидента Маргарита Попова. Проявата е организирана от военно-родолюбиви съюзи и патриотични съюзи и е посветена на националния празник 3 март.

СПОРТНИ Общинският съвет ще заседава извънредно на 4 март от 16 часа, за да вземе решения за учредяване на отстъпено право на строеж на територрята на училища във Велинград, Грашево, Драгиново и Пашово. Наличието на такива решения е условие училищата да кандидатстват с проекти за изграждане на спортни площадки.

МИГ МИГ “Белово-Септември-Велинград” обяви шести прием и ще приема заявления за кандидатстване с проекти по мерки 121 и 226 от Програмата за развитие на селските райони. Срокът изтича на 26 март.

ПОРЪЧКА Община Ракитово обяви обществена поръчка за авторски надзор по проекта за реконструкция на ВиК мрежата на ул. “Райна княгиня” в Ракитово. Избраната процедура е договаряне без обявление, за да се спазят авторските права на изработилите проекта и затова е отправена покана до софийската фирма “Аква-Топ” ООД.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води