Велинград - online - Малките борци от Костандово участваха на държавното първенство 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Малките борци от Костандово участваха на държавното първенство
Публикувано 2014-03-11 08:42:25 от Темпо

От 26 до 28 февруари в Сливен се състоя Държавното лично първенство по класическа борба за деца от 11 до 13-годишна възраст. В него участваха общо 242 малки борци от 32 клуба от цялата страна и трима индивидуални състезатели. За първенството изпрати петима свои борци и спортният клуб по борба “Торнадо” от гр. Костандово, водени от треньора Момчил Балиев.

За вестник “Темпо” той сподели, че с помощта на Община Ракитово клубът е участвал в състезанието и отделните борци са се представили на добро ниво в конкуренцията на повече от 30 състезатели във всяка от 11-те категории. Най-силни са били изявите на Марин Сърбов, който е успял да заеме призовото трето място и да спечели бронзов медал в най-леката категория 30 кг. Достойно се е представил и Кевин Балиев в категория 38 кг, но е бил ощетен от съдиите, които на два пъти не са му признали победа с туш. В следствие на това Кевин се класира едва 8-ми. Иван Христосков при 53-килограмовите заема 11-то място, Иван Думков е 16-ти в категория 35 кг, а Николай Бояджиев става 21-и в категория до 47 кг.
КСБ “Торнадо” е продължител на предишния клуб по борба в Костандово, който носеше името “Младост”. За един период от близо 15 г. неговата дейност беше преустановена и едва през 2007 г. класическата борба бе възстановена с появата на “Торнадо”. Клубът е общински и разчита на помощ, както с пари от общинския бюджет, на спонсори, така и на лични средства от треньори, родители и от председателя на клуба Славчо Пелев. В моменти за тренировки се ползва едно пригодено помещение от читалището в Костандово, но предстои да се извърши ремонт на спортната зала в малкия град, където боците ще имат възможност да тренират при по-добри условия. Федерацията по борба помага единствено с годишна парична субсидия, чиито размер се определя от натрупаните точки в различни състезания. Само ентусиазмът и желанието на треньорите и състезателите поддържат съществуването и развитието на класическата борба в Костандово. Сега клубът се готви за участие в Държавния отборен шампионат, който ще се проведе в Горна Оряховица от 15 до 18 май 2014 г.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай