Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 11.03.14 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 11.03.14
Публикувано 2014-03-11 09:47:24 от Темпо

ПРЕГЛЕДИ Започва поредният четвърти етап от скринингови изследвания по програмата “Спри и се прегледай” за колоректален рак, рак на маточната шийка и млечната жлеза. Покани за преглед получават хора, чийто имена фигурират в Националния скринигов регистър. От Регионалния център по здравеопазване приканват всички, получили покани, да се възползват от възможността за контролен преглед до края на март. Кампанията ще продължи до август 2014 г.


ИЗПЪЛНИТЕЛ Община Велинград ще избира изпълнител за надграждащи обучения на общински служители в рамките на проект за повишаване на квалификацията. Стойността на обществената поръчка е 65 300 лева, а срокът за представяне на офертите от кандидатите изтича на 18 март.

РАБОТА В сряда, 12 март, ученици от различни учебни заведения във Велинград ще се включат в инициативата “Мениджър за един ден” на “Джуниър Ачийвмънт”. Целта е младежите да участват в един реален работен ден на различни работни места и да се запознаят с различни професии под наставничеството на специалисти в съответните области.

СЪСТЕЗАНИЕ На 14 март ще се проведе училищният кръг на Четвъртото национално състезание по правопис на английски език “Spelling Bee”. В него участват около 6400 ученици от 264 училища, сред които и възпитаници на ОУ “Христо Ботев” във Велинград. В нашия град състезанието ще се състои в 15 часа в залата на Историческия музей, а всеки, който желае, може да подкрепи учениците от ОУ “Хр. Ботев”.

САМОДЕЙЦИ Денят на самодееца 1 март бе отбелязан с голям концерт в читалище “Св.св. Кирил и Методий” в кв. Чепино. Самодейците от ансамбъл “Чепино”, детския ансамбъл “Чепинче”, групата за стари градски песни “Вела” и детската театрална школа “Чепинче” посрещнаха празника заедно със своята най-вярна публика.

ОПЕРЕТА На 1 март в залата на музея във Велинград се състоя премиерата на детската оперета “Медунка”. Тя бе изпълнена от малките таланти от студио “Магията на музиката” от ОУ “Христо Ботев” с ръководител Нина Зарева, които работят по проект “Успех”.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води